Rólam

Bemutatkozom

A világítótorony számomra a biztonság szimbóluma, meg védelmet nyújt a természet támadásai, a viharos szél, a hullámok ellen. 

Irányt mutat. Egy hely ahol megállhat, megpihenhet, a nehézségekkel szembenézve új erőforrásokkal indulhat tovább. 

Amikor ön ezeket a sorokat olvassa, már megtette az első lépést a változások útján, felismerte, hogy egyedül sokszor nehezebb vagy épp lehetetlen megküzdeni a nehézségekkel. Sőt tanulni, fejlődni is jobban tudunk, ha van egy külső támogatónk. Ehhez a felismeréshez bátorság és bölcsesség kell.

Utunk során mindannyian eltévedhetünk egy sűrű sötét erdőben, kerülhetünk válaszutak elé. Van, hogy meg kell másznunk az Üveghegyet, vagy épp egy sárkánnyal kell megküzdenünk, akár felnőttek vagyunk, akár gyerekek. Mindenki kerülhet olyan élethelyzetbe, melyet kilátástalannak talál, lelki egyensúlya megbomlik, belső harmóniáját elveszti, vagy nem találja magában és világában az utat új célja felé.

Módszerem

  • Első alkalommal feltárjuk a problémát, az elakadás okát, majd meghatározzuk az elérendő célt.
  • Ezután kiválasztjuk a megfelelő módszert a változások eléréséhez. Az általam
    alkalmazott módszerek segítik önismeretében, saját erőforrásaihoz való hozzáférésben, új gondolkodásmód kialakításában, változások megélésében. Sokféle módszerrel dolgozom, mindenkihez a megfelelőt választva. Minden azonban egy mély feltáró önismereti munkán és a bennünk lakozó erőforrások mozgósításán alapul. Szemléletem kialakításában meghatározóak volt a művészetterápiás módszerek illetve Boldizsár Ildikó meseterapeuta képzése. Ezért gyakran dolgozom ezekkel az elemekkel. Hiszen minden megrekedt, problémás élethelyzetnek megvan a mesebeli párja, csak meg kell találni, majd követni az utat, melyet mutat nekünk, mert minden mese tanít és kiutat mutat számunkra.

Pszichológusként ezen az úton tudom kísérni, mely során mindenki megtalálhatja saját egyéni, egészséges fejlődési útját. Keressen bizalommal!

Keressen bizalommal!

Keressen elérhetőségeimen, vagy tegye fel kérdését itt!